Mennyi idő alatt érkezik meg egy üzenet a Marsról?

Feladás dátuma: 18:19 ET (22:19 GMT), péntek, 2023. július 7.

játék



4:17

Feladva 2023. július 7., péntek, 19:10 ET (23:10 GMT)

élet a Marson?  Két fő minta oldja meg a rejtvényt


0:53

Feladva 2023. július 6., csütörtök, 19:49 ET (23:49 GMT)

Csodálatos 360 fokos kilátás a Marsról


0:55

Feladás dátuma: 16:27 ET (20:27 GMT), szerda, 2023. július 5.

Az Európai Űrügynökség műholdja rögzíti az űrből érkező villámcsapásokat


1:25

Feladás dátuma: 15:31 ET (19:31 GMT), kedd, 2023. július 4.

A legjobb képek a szuperholdról a világon


1:39

Feladás dátuma: 15:21 ET (19:21 GMT), kedd, 2023. július 4.

Az innovatív helikopter 63 napos csend után létesít kapcsolatot a Marsról.


0:53

Közzétéve: 20:00 ET (00:00 GMT), 2023. július 3., hétfő

Nézze meg a Szaturnusz gyűrűit közelről


1:38

Feladás dátuma: 23:18 ET (03:18 GMT), péntek 2023. június 30.

tudod "Sárkány" A Marsról?


0:47

Feladás dátuma: 20:29 ET (00:29 GMT) 2023. június 29., csütörtök

A Perseverance így tisztítja meg a Mars felszínét


0:50

Feladva 2023. június 29., csütörtök, 15:47 ET (19:47 GMT)

Az Európai Űrügynökség bemutatja az Ariane 6 előrehaladását


1:53

READ  Dorsey, a Twitter alapítója elindított egy platformot a Web5 felépítéséhez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.